Dag mama’s en papa’s

Via deze blog probeer ik jullie een beetje op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in de turnles. Op maandag werken we altijd met veel materiaal. Meestal doen we dan een omloop: Het verloop is steeds hetzelfde, zo kunnen we snel aan de slag en genieten we ten volle van de turntijd. We warmen ons op door te bewegen tussen de vele toestellen, voor de kleintjes een hele uitdaging om nog niet te beginnen klimmen! Toch snappen ook de allerkleinsten heel snel hoe het werkt en warmen ze goed mee op. Hier komen lopen, springen, huppelen, kruipen, … ruim aan bod.

Na de opwarming kijken ze goed hoe het parcours loopt en kunnen ze snel zelf aan de slag. Flink om de beurt in de rij, na de start is eigenlijk iedereen constant in beweging!

In volgende link kan je foto’s vinden van een omloop die we in september deden.

https://photos.app.goo.gl/qAFTWf1L2F8CRtcH9